KNX Home Control

Bent u geïnteresseerd om in uw bouwproject gebruik te maken van automatisering? Wenst u een moderne en eenvoudige bediening van uw installaties? Dan is domotica iets voor u!

 

ABo-DIY werkt met het KNX-protocol met behulp van dit communicatieprotocol kan u de technieken van uw woning met elkaar laten communiceren en perfect laten samenwerken. Het gebruik van KNX zorgt niet alleen voor comfort en eenvoudig gebruik van de installaties, het systeem zorgt ook voor een verhoging van de veiligheid en een sterke energiebesparing.

KNX kan, indien gewenst, gekoppeld worden met systemen zoals multimedia, telefonie, IP, ... zodat u met één druk op het door u geplaatste bedieningspaneel alles in huis kan bedienen. Met behulp van internet is uw systeem door u overal in de wereld bedienbaar.

Nadien is het KNX domotica systeem eenvoudig uitbreidbaar zonder breekwerk of hoge financiële investeringen. Het is aanpasbaar aan uw nieuwe behoeften en wensen. Met de meer dan 7.000 gecertificeerde KNX producten is er voor iedere toepassing een oplossing.

 

ABo-DIY voorziet naast persoonlijke begeleiding:

  • Een praktisch instructieboek
  • Elektrische schema's voor uw bouwproject waarmee de installatie achteraf probleemloos gekeurd kan worden.
  • Een vooraf bekabelde zekeringskast
  • De volledige programmatie van het systeem

 

Onze kwalitatieve huismerken