Zonnepanelen

Voorziet u graag uw eigen groene energie om te voldoen aan uw energiebehoeften?


ABo-DIY bekijkt graag samen met u hoe dit verwezenlijkt kan worden met zonnepanelen. Ook zonder subsidies loont het nog steeds om zonnepalen te installeren. Wij zoeken samen met u uit wat de beste oplossing is voor uw situatie.

Panelen

Bij ABo-DIY wordt er met de monokristallijne panelen gewerkt. Deze zijn te verkrijgen in black frame en full black. Het vermogen van een paneel ligt tussen de 340Wp en 360Wp.

Als REC solar professional mogen wij een productgarantie van 25 jaar aanbieden.
De panelen van REC zijn de Rolls-Royce binnen de sector.

 

MINSTE CLAIMS

TOPGARANTIE

 

Het minste aantal claims in de sector rechtvaardigt toonaangevende garantievoorwaarden. De garanties van REC zijn een weerspiegeling van dat leiderschap en een verdere bevestiging van REC's topkwaliteit.

Black frame

Full black

Omvormer

De omvormer zal de energie van de zonnepanelen omzetten, zodat deze door consument geconsumeerd kan worden. Een goede dimensionering is hier van belang, maar daarin helpt ABo-DIY u.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor de omvormers.

String omvormer

Bij een string omvormer worden één of meerdere 'zonnepaneelkringen' gevormd. Bij deze kringen worden er meerdere panelen in serie geschakeld.

De omvormer staat ergens centraal in de woning opgesteld.

Micro-omvormer

Een andere optie dan de string omvormer is een micro-omvormer. Elk paneel bevat een omvormer, dat onder het paneel bevestigd wordt. Een groot voordeel van een micro-omvormer is dat elk paneel gedurende de dag zijn maximale opbrengst realiseert. Nog een voordeel is, dat er geen plaatst voor een omvormer in de woning voorzien moet worden.

Constructie

Bij elke constructie kunnen wij u met uw zelfbouwformule zonne-energie verder helpen. 


Enkele voorbeelden van constructies

Dakpannen

Plat dak

Sandwich dak

Roofing

 

ABo-DIY voorziet naast persoonlijke begeleiding:

  • Een praktisch instructieboek met montageplannen
  • Op maat gemaakte legschema's van uw bouwproject
  • Opbrengstberekening